Efficiënter Cursusbeheer met de Nieuwe Activiteitenkaarten in Moodle 4.3

Efficiënter Cursusbeheer met de Nieuwe Activiteitenkaarten in Moodle 4.3

Moodle 4.3 heeft het beheer van online cursussen getransformeerd met een innovatief ontwerp van activiteitenkaarten. Deze verbetering maakt het mogelijk voor opleiders om meer inhoud in minder ruimte te organiseren, waardoor de cursuspagina’s overzichtelijker en gebruiksvriendelijker worden.

Streamline Uw Moodle Ervaring

De kleinere activiteiteniconen en het compacte ontwerp van de kaarten in Moodle 4.3 bieden docenten een gestroomlijnde ervaring, waardoor ze snel de nodige informatie kunnen vinden zonder overweldigd te raken door een overvloed aan details.

Snelle Toegang met Dropdown Menu's

Snelle Toegang met Dropdown Menu's

Een significant voordeel van de nieuwe activiteitenkaarten is de toevoeging van dropdown menu’s. Deze stellen opleiders in staat om snel toegang te krijgen tot voltooiingsvoorwaarden en instellingen, rechtstreeks vanaf de cursuspagina, wat leidt tot een efficiënter beheer van de cursusactiviteiten.

Direct Bewerken: Een Klik Verwijderd

Direct Bewerken: Een Klik Verwijderd

Met de directe ‘Bewerken’ links kunnen docenten moeiteloos wijzigingen aanbrengen in de activiteitsvoltooiing of toegangsbeperkingen. Deze functionaliteit bespaart tijd en vereenvoudigt het proces van het bijwerken van cursusmateriaal.

Moodle blijft de standaard zetten voor online leren met deze doordachte updates. Ontdek hoe Moodle 4.3 u kan helpen uw cursussen beter te beheren op edumas.be .