Edumas…

Edumas logo

Een nieuwe naam nemen

Onze nieuwe merknaam. We nemen afscheid van onze oude naam omdat we er op gewezen werden dat er grote gelijkenissen waren met een eerder bestaand merk. Dat zou tot verwarring kunnen leiden. Daarom onze nieuwe naam edumas. En dat we er trots op zijn. Er zit “educatie” in en voor veel mensen een hele massa. Er is ook het Spaanse “mas”: nog meer aan de slag om jouw leerprocessen in je bedrijf of organisatie te optimaliseren. Opleiden. Trainen. En dat doen we nog steeds met ons digitaal leersysteem.

en expertise behouden

Met edumas bouwen we verder op onze expertise: zorgen dat je digitale leeromgeving op maat werkt. We ondersteunen je technisch en met je instructional design. Op die manier kan je met je bedrijf bezig zijn met je interne leerprocessen of het opleiden van jouw klanten.

op veel terreinen

Bij een recente klant konden we zo op maat ons leersysteem opzetten waar we konden zorgen voor een integratie met de bestaande interne systemen. We zetten ook de certificering verder op punt. 

We begeleidden ook een opleidingsinstituut bij hun transitie naar een digitale leeromgeving.  Ze kunnen hun inhoudelijke expertise en verschillende systemen nu stroomlijnen in hun nieuwe leersysteem. Met een overzichtelijke digitale leeromgeving voor hun cursisten.

Als je met een vraag zit over leersystemen, bel of mail ons gerust. Dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.