Uitkijken naar MoodleMoot 2022

Logo-Stichting-Mnet-Benelux

Moodle feest op 15/3/2022

Het voelt toch een beetje als een feestje. Over een maand trekken we naar de moodlemoot waar moodle community members elkaar ontmoeten.  We gaan om te leren, ideeën uit te wisselen en denken we samen na over de technische en de instructional design kant.

Gamification & ABC Learning Design

Zo maakten we op een vorige (digitale) moot kennis met een escape room in het leerplatform. Iemand hervormde daarvoor een klassieke “test met tijdslimiet” om tot een spel. Mooi voorbeeld van gamification. Dit jaar toch even verdiepen in de mogelijkheden met het voorbeeld van Renske de Beijer. ABC learning design toegepast in moodle lijkt wat op een open deur intrappen, maar toch boeiend hoe ze vanuit het hoofdkwartier van moodle daar zelf over nadenken. Dus in de ochtend luisteren we al zeker naar de keynote van Jessica Gramp.

Het programma

We kunnen niet wachten om  er op 15 maart bij te zijn met Edumas. Dan komen we samen met alle moodlemensen in Tilburg op de Benelux moodlemoot. Enige probleem? Kiezen tussen alle interessante sprekers en workshops. Er zijn nog een paar keuzes te maken. We geven hierover zeker een update na de moot

Lees meer op https://mnet.nl