Edco

Edco BV logo

Edco BV

Edco BV gaat, voor hun digitale leeromgeving, in zee met Edumas.

Edco BV is actief in de transport- en logistieke sector met een kwalitatief opleidingspakket, een rijschool gespecialiseerd in C en CE, uitgebreide dienstverlening en uitzendkantoor. Elke maand laat Edco een tiental mensen instromen in de logistieke sector.

De kerneisen

Edco BV contacteerde Edumas met enkele duidelijke vragen:

  • Hun nieuwe digitale leeromgeving moet op servers onder eigen beheer van Edco BV draaien. Dit vereenvoudigt integratie met reeds aanwezige en toekomstige toepassingen.  
  • Om te staven dat hun digitale opleidingen aan wettelijke bepalingen voldoen, dient de leeromgeving enkele specifieke rapporten te genereren.  Die rapporten tonen de individuele en gemiddelde tijdsbesteding van de cursisten aan. Dit zowel voor de studie van het inhoudelijke als tijdens het toetsen van de verworven kennis. Deze rapporten laten ook toe om de effectiviteit van cursussen bij te sturen.
Edumas BV Manuel e-learning technologie

Manuel (Edumas): Kristof weet de noden van een opleidingsinstituut precies naar digitale specificaties te vertalen.

Het resultaat

Kristof Mannes

Kristof (Edco): Edumas beschikt over de nodige technische en didactische bagage om het project efficiënt uit te werken en vorm te geven.

Het open karakter van het Edumas leerplatform leent zich uitstekend om aan beide kerneisen te voldoen.

We ontwikkelden de gevraagde rapporten, breidden het platform uit en pasten het aan de noden van Edco’s organisatie aan. Het nieuwe platform werd met aanpassingen, ontwikkelingen en documentatie overgedragen aan Edco BV.

Na deze mooie, technische uitdaging en de correcte samenwerking kijken we uit naar toekomstige projecten.