Internationaal partnerschap Avetica en Edumas

team, work, building-4200837.jpg

Avetica en Edumas gaan samen in zee. We delen onze expertise om nog meer doorgedreven diensten te kunnen leveren aan onze klanten.

We komen dan ook regelmatig samen om te leren van elkaar, tips and tricks uit te wisselen. Want het Moodle pakket kent veel toepassingen en veel vormen. Als Edumas zijn we bovendien nu ook in de mogelijkheid om als enige Vlaams bedrijf Moodle Workplace aan te bieden voor onze grotere klanten. Moodle workplace is vooral interessant voor grotere bedrijven waar multitenancy, programma’s, certificering en uitgebreide rapportering van belang zijn.

Door deze samenwerking slagen we er in om onze eigen kostenstructuur te verminderen en dus de prijs te drukken voor al onze klanten met een betere service. Onze samenwerking zorgt ook dat we nog sneller kunnen reageren op de versnelling in digitaal en blended leren die er gekomen is door corona.

Arnout Vree

Arnout Vree, oprichter van Avetica beschrijft het als volgt : “De markt is groot genoeg en samen kom je verder. Edumas heeft de gedrevenheid en expertise om Moodle Workplace voor haar klanten te implementeren.”

Manuel Van Steenbergen, technisch directeur bij Edumas, vat de samenwerking samen met: “Dit verhoogt de service, bedrijfszekerheid en schaalbaarheid van onze Moodleklanten aanzienlijk.”

Edumas BV Manuel e-learning technologie

Edumas staat nog meer dan ooit klaar voor u. We zijn makkelijk te bereiken via onze website www.edumas.be